Fata din tren (Rezumat)

Fata din tren

Fata din tren de Paula Hawkins este un bestseller al anului 2015 și acum poate fi achiziționată cu o reducere de <50% de la ELEFANT.

 

“Poți să stai aproape de o persoană o viață întreagă și să nu o cunoști”.

 

În jurul acestor cuvinte, acestei idei, se constituie baza thriller-ului scris de Paula Hawkins. Poate și nouă ni s-a întamplat să petrecem mai mult timp alături de o persoană, și după să realizăm ca nu am cunoscut-o niciodată, doar o iluzie bine construită.

 

Fata din tren - Cel mai bun rezumat

Fata din tren – Cel mai bun rezumat

 

 

Introducere

 

Prin acestă experiență trece și Rachel, personajul principal al romanului. Personajul principal nu are o viață iesită din comun. Are un soț pe care-l iubește foarte mult și o carieră de succes. Ca să ajungă la locul de muncă, trebuia să facă naveta, mergând zilnic cu trenul.

 

 

 

Fata din tren - Aici cartea la cel mai mic pret existent online!

 

 

 

În timpul călătoriei cu trenul, nebăgând în seamă mirosul de transpirație sau aglomerația din tren, se uita pe geamul trenului. Spiona. Urmărea o casă, din tren putea foarte ușor să spioneze cuplul care locuia în acea casă.

 

 

Cam aceasta reprezenta monotonia lui Rachel. I-a botezat “Jess și Jason” cuplul care se vedea din tren și credea cu tărie că aceștia au o viață superbă.

 

 

Dar într-o zi, ceva s-a schimbat. A ieșit de sub control. A rămas șocată de ceea ce a văzut. Pe terasa casei nu se mai afla “Jess și Jason”, ci doar Jess cu un străin. Iar din gesturile și mișcările lor nu rezulta o relație de amiciție.

 

 

Lui Rachel nu-i venea să creadă faptul că Jess îl înșală pe Jason. Ea voia cu orice preț să facă dreptate și să-l înștiințeze pe Jason.

 

 

Fata din tren - Rezumat

Fata din tren – Rezumat

 

 

Cuprins

 

 • Revin asupra unui amănunt, Rachel trăia într-o mare minciună.
 • Ea a divorțat de soțul ei pentru că și ea a fost înșelată ca și Jason.
 • Rachel locuia într-un apartament impreună cu o bună prietenă, poate singura.
 • A fost concediată de la locul de muncă pentru că a mers beată la serviciu.
 • Își mințea in fiecari zi colega de apartament că merge la locul de muncă.
 • Și dacă vă întrebați dacă are o problemă cu băutura, da, are o mare problemă cu băutura.
 • De multe ori mergea spre locul de muncă imaginar și se oprea într-un pub ca să bea gin sau vin, de preferat gin.

 

 

 

Fata din tren - Aici cartea la cel mai mic pret existent online!

 

 

 

Dar acestă monotonie din viața ei se spulberă într-o seară, când mintea ei nu mai funcționa corespunzător și mirosea toată a alcool. Ea avea o problemă foarte mare. Când era sub influența alcoolului, nu mai reținea exact ce făcea, doar fragmente iși reaminte când era beată.

 

Partea culminanta

Ea a ajuns acasă plină de sânge pe mâini și pe cap, ajutată de un străin. A doua zi când s-a trezit din mahmureală, a deschis televizorul și era o știre în care o persoană a dispărut, acea persoană era Jass.

 

 

Reporterul spunea că nu nimeni nu știe dacă a fugit de acasă sau dacă a fost ucisă. În momentul acela s-a instalat panica in mintea ei, pentru că i-au revenit ca printr-o fulgerare, câteva amintiri din seara beției.

 

 

Se afla sub un pod, un bărbat a ridicat pumnul asupra ei, și în trecere se afla și o femeie blondă ce purta niște haine cam cunoscute. Rachel era nedumerită dacă femeia blondă, era sau nu era Jass.

 

 

 

Fata din tren - Aici cartea la cel mai mic pret existent online!

 

 

 

Anchetele continuau, și aproape toți vecinii dădeau declarații polițistilor. Rachel a fost chemată la secția de poliție ca să dea câteva declarații. Ca de obicei, a mințit, a confirmat faptul că o cunoștea pe Jass. Ceea ce era fals și a omis intenționat să spună polițiștilor că Jass a fost văzută cu un alt bărbat decât soțul ei.

 

 

După câteva căutări mai amănunțite, polițiștii i-au găsit cadavrul într-o pădure, corpul neînsuflețit a fost îngropat. Dovezile erau prea puține ca să acuze în special pe cineva.

 

 

Ca și un principal suspect, a fost soțul ei. Polițiștii l-au intervievat și pe Jason. Toată atenția a trecut de la Jason la un psiholog, în urma anchetei, s-a aflat că Jess în ultimul timp consulta destul de des un psiholog.

 

Rezumat Fata din tren

Rezumat Fata din tren

 

 

Incheiere

 

Nici psihologul nu a scăpat de anchetă, dar și acesta ca și Jason, a fost considerat nevinovat. Rachel nu a avut încredere sută la sută de serviciile oferite de autorități, așa că a decis singură să-I facă o vizită psihologului, în calitate de clientă, pentru a-l trage de limbă.

 

 

 

Fata din tren - Aici cartea la cel mai mic pret existent online!

 

 

 

Rachel a căutat pe internet câteva delatii despre doctorul psiholog, și a găsise faptul că avuse ceva antecedente care până la urmă au fost considerat neînțelegeri sau greșeli. Ea auzise că prin tehnica hipnozei, poți să îți reamintești unele lucruri sau evenimente pe care le-ai uitat. A apelat la această tehnică cu acordul psihologului, dar acesta nu a fost de acord.

 

 

În cele din urmă, au început să-i revină amintiri legate de evenimentul din noaptea când se afla sub pod. A făcut unele legături, dar îi era frică să le creadă. A decis că vrea să o avertizeze pe soția actuală a fostului soț.

 

 

Ajunse la fosta locuință și începuse să-i spună soției lui Tom, că acesta o minte, că și pe ea a mințit-o, că toata viata lui a mințit. Între timp apare și Tom, acesta era uimit că amândouă își vorbesc.

 

 

În urma acuzațiilor aduse lui Tom de către Rachel, spiritele s-au încins, iar Tom s-a năpustit asupra ei și a rănit-o grav. Rachel era inconștientă pe jos. În momentul în care Tom vorbea cu soția lui, Rachel a încercat să scape și a reușit doar până în curte, unde a fost iar lovită de Tom.

 

 

 

Fata din tren - Aici cartea la cel mai mic pret existent online!

 

 

In concluzie

Din declarațiile polițiștilor, Tom a fost ucis sub pretextul de legitimă apărare. Rachel și Anna au dat declarații separate, dar înainte de asta, ele s-au înteles ce să le zică anchetatorilor, ca să nu intre Rachel la  tentativă de crimă.

 

 

La fel cum Rachel era atrasă de alcool și nu putea să-I reziste, sper ca și dumneavoastră să fiți la fel  de tare de atrași de acestă carte și să nu o lăsați din mână doar când ați terminat-o.

 

Pentru mai multe cărți de acest gen vizitați ACEST LINK. Pe site-ul eoferta.net găsiți o mulțime de rezumate ale cărțiilor citite de autorii noștri și cum v-am obișnuit de fiecare dată vă oferim posibilitatea achiziționării lor direct la cel mai mic preț existent online.

Fata din tren

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Disponibilitate în stoc

10.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Traducere

10.0/10

Beneficii

 • Fata din tren de Paula Hawkins este un roman lansat și publicat în anul 2015.
 • Un simplu rezumat al cărții vă poate face să simțiți profunzimea acestea.
 • Este o carte cu un imens impact emoțional
 • Acum poate fi achiziționată la jumătate din preț
 • Cel mai mic preț disponibil online pentru cartea Fata din tren

Un comentariu la „Fata din tren (Rezumat)”

 1. Pingback: Grey – E.L. James (Rezumat) | eOferta.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.