Frigidere Altex vs. eMAG – Reduceri si oferte

Daca sunteti in cautatea celei mai bune oferte pentru frigidere sau o combina frigorifica, Altex si eMAG sunt principalele magazine online pe care va recomandam sa le vizitati. In primul rand, gama foarte variata de preturi.

 

 

Frigidere Altex vs. eMAG - Reduceri si oferte

Frigidere Altex vs. eMAG – Reduceri si oferte

 

 

Indiferent ca dispuneti de un buget mic, mediu sau mare, doriti ceva cu o garantie indelungata sau acest aspect nu e prioritar, in aceste magazine online veti gasi cateva sute de frigidere si combine frigorifice pentru a alegea cel mai bun produs pentru dumneavoastra.

 

 

 

Altex are in acest moment o reducere de 1200 de Lei la un frigider Beko, 565 de l, clasa A+, inox, dar in acelasi timp eMAG face concurenta acestei categorii de pret la frigidere cu o reducere de 40% la frigiderul Retro Bompani, clasa A+ de 316 l.

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere Altex

 

 

 

Frigidere Altex vs. eMAG - Reduceri si oferte

Frigidere Altex vs. eMAG – Reduceri si oferte

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere eMAG

 

 

 

Preturile frigiderelor incep la ambele magazine sub 1000 de Lei. Inclusiv aceste frigidere au clasa energetica A+ si o capacitate de peste 400 de l. Frigiderele Altex sunt destul de limitate ca numar de modele, in timp ce la eMAG gasiti o gama putin mai variata. Transportul la electrocasnice mari este gratuit la ambele magazine oriunde in tara.

 

 

 

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere Altex

 

 

 

eMAG are o finantare in rate mult mai avantajoasa decat finantarea Altex. In prezent eMAG impreuna cu Raiffeisen Bank va ofera posibilitatea acizitionarii de produse in 24 de rate fara dobanda si va returneaza 10% din valoare cumparaturilor. In acelasi timp Altex este deschis la carduri de cumparaturi, dar programele acestora de finantare sunt cu dobanda mare.

 

 

 

rate emag

Rate eMAG

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere eMAG

 

 

Avantaje si dezavantaje eMAG vs. Altex

 

Si Altex si eMAG au propriile avantaje. Chiar daca eMAG are o gama mai variata de modele, Altex va ofera marci mai renumite. Alegerea frigiderului ideal consta in identificarea necesitatii. Daca este vorba de un frigider de capacitate mare, recomndam Altex. Acestia au reduceri mai semnificative. La fel si in cazul unei garantii indelungate.

 

 

 

Vezi Oferta - Frigidere Altex

 

 

Informatii utile pentru frigidere achizitionate online

 

Trebuie sa stiti ca mai nou magazinele va furnizeaza transportul acasa. Curierul are obligatia conform contractului sa aseze frigiderul exact in locul in care va fi amplasat in casa dumneavoastra. Am auzit o multime de situatii in care electrocasnice precum frigidere au fost lansate la parterul blocului. Daca sunteti un domn in floarea varstei nu este neaparat o problema. Chemati un coleg, vechin sau un prieten si se rezolva. Insa daca este vorba de o doamna trecuta de a doua tinerete, singura, este mai dificil.

 

Am vazut de curand reclame la TV despre faptul ca magazine precum Altex sau eMAG au incheiat un parteneriat cu firmele de curierat prin care acestea se obliga sa aduca bunul achizitionat pana in casa. Este in factor de seama daca sunteti doamna si nu domnul din exemplul de mai sus. Electrocasnicele precum frigidere, televizoare sau masini de spalat sunt grele, iar acest serviciu poate fi un factor de decizie.

 

Frigidere

-40%
10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • eMAG detine o gama mai variata de modele
  • Altex ofera reduceri si branduri mai semnificative
  • Transportul gratuit oriunde in tara la ambele magazine
  • Altex accepta card de cumparaturi, dar programele proprii sunt cu dobanda mare
  • La eMAG ai pana la 24 de rate fara dobanda

Dezavantaje

  • Majoritatea sunt combine frigorifice

Un comentariu la „Frigidere Altex vs. eMAG – Reduceri si oferte”

  1. Pingback: Voucher 10% REDUCERE la electrocasnice pe eMAG | eOferta.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.