Huawei P10

huawei-p10

 

 

Huawei a pregătit un smartphone cu două camere principale și o memorie de 64 GB, alături de un Octacore 2,5 și 4 GB RAM, acest telefon este la fel de performant precum un laptop!

 

 

Cea mai nouă tehnologie Huawei Kirin 960 4*Cortex A73 2.4GHz + 4*Cortex A53 1.8GHz, Cortex‑A73 CPU SoC primul din lume, este acum alături de noul sistem de operare Android într-un concept inovativ. Huawei P10 Este smartphonul care anunță o revoluție în materie de telefoane mobile.

 

 

 

 

Noul modem de date oferă o rapiditate uimitoare de transfer GSM/UMTS/CDMA/LTE, iar bateria este încărcată într-un timp record. Toate aceste noi specificații într-un ambalaj ultra-modern și fresh.

 

 

Telefoanele mobile Huawei par să devină din ce în ce mai rezistente și performante. Datorită eșecurilor precedente cei de la Huawei par să fi acceptat idea că pot pune prețul mai mare dacă oferă un produs de calitate.

 

 

Huawei P10 Oferta

Huawei P10 Oferta

 

 

Pentru modelul care urmează să se lanseze pe mine personal m-a uimit performanța noului tip de procesor și camera principală, care este formată din două obiective de 12 respectiv 20 MPx. Dual Tone LED. WAW!

 

 

Faptul că baterie se încarcă atât de rapid și are o capacitate de 3200mAh care asigură multe ore de funcționare a telefonului este un beneficiu serios adus de cei de la Huawei.

 

 

Designul fresh și prietenos, cu linii subțiri și uniforme face utilizarea acestui telefon de dimensiuni medii destul de ușoară și cu o singură mână. Fără rarefieri în zona camerelor, perfect integrate în interior.

 

 

 

 

Scanarea cu amprentă a fost implementată pentru modelul P10. Acest sistem revoluționar de securitate asigură deblocarea telefonului numai de către dumneavoastră.

 

 

Capacitatea încărcătorului care funcționează la temperaturi joase scade temperatura la încărcare cu 50%. Acesta are la bază o tehnologie sigură de răcire și este prevăzut cu 8 mecanisme și 5 straturi de protecție pentru o răcire sigură și rapidă.

 

 

Tehnologia Leica cu care sunt dotate camerele oferă un efect de luminozitate 3D. Această tehnologie nouă vă asigură o calitate deosebită pentru portrete monocrome inclusiv alb/negru.

2 comentarii la „Huawei P10”

  1. Pingback: Precomandă Huawei P10 | eOferta.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.