iPhone 7 – Oferta Telekom, Orange, eMAG – Liber sau Abonament?

IPhone 7

iPhone 7 – Reduceri

 

iPhone 7 a fost lansat și în România, iar acum poate fi comandat de la o mulțime de magazine și beneficiează de o mulțime de oferte, odată cu achiziția acestui super smartphone, primiți și noile modele de căști fără fir de la Apple, AirPods. Pentru a vedea cel mai mic preț disponibil online pentru iPhone 7 CLICK AICI!

 

 

Noul model de telefon mobil de tip smartphone de la Apple nu se direfențiază de modelele precedente prin desing sau funcționalitate, acesta seamănă foarte mult cu succesorul său, iPhone 6, dar este mult mai performant din multe perspective.

 

 

 

Vezi oferta - iPhone 7!

 

 

 

IPhone 7

IPhone 7

 

De exemplu, noul iPhone 7 este rezistent la apă, iar camera de 12 MP oferă fotografii mult mai detaliate, datorită măririi dimensiuni pixelului.

 

 

iPhone 7 și căști AirPods

iPhone 7 și căști AirPods

 

 

O diferență vizibilă, la capitolul aspect este înlocuirea butonului frontal cu un senzor de vibrații, acesta vă înregistrează comanda și vă avertizează printr-o vibrație ușoară că aceasta va fi procesată.

 

 

 

Vezi oferta - iPhone 7!

 

 

 

Comandă iPhone 7

 

O mulțime de magazine din România oferă posibilitate de comandă online pentru noul iPhone 7. Noi vă punem la dispoziție cele mai bune oferte ale acostora și vă sfatuim să alegeți în funcție de necesitate magazinul de la care să comandați un iPhone 7.

 

 

Comandă

Comandă

 

 

Există o mulțime de beneficii la achiziționarea unui iPhone 7 la abonament. Companiile de telecomunicații, precum Orange, Vodafone sau Telekom se întrec în oferte și bonusuri pentru achiziționarea noului iPhone 7.

 

 

Oferta Orange este una foarte complexă. Cu oferta Buy-Back, dacă doriți să înlocuiți vechil iPhone 6 cu un iPhone 7 puteți să nu plătiți nimic. Dacă optați pentru portarea numărului la Orange și alegeți un abonament Me 42, puteți primi noul iPhone 7 GRATUIT.

 

PENTRU A CONSULTA OFERTA ORANGE CLICK AICI!

 

 

Oferta Vodafone pentru iPhone 7

 

Dacă sunteți client Vodafone aveți o mulțime de beneficii la prelungirea contractului, dacă doriți să achiziționați noul iPhone 7. Disponibil într-o gamă largă de culori și specificații, 32 GB sau 64, primul iPhone rezistent la apă, cu o cameră foto deosebită și cel mai puternic procesor disponibil într-un telefon Apple, noul iPhone 7 este o achiziție ideală.

 

 

Comandă iPhone 7 Vodafone

Comandă iPhone 7 Vodafone

 

 

Vodafone vă oferă o gamă largă de oferte pentru toate tipurile de clienți. Dacă nu sunteți client Vodafone aveți o multitudine de beneficii la achiziționarea noului iPhone 7 la un abonament Vodafone. La portarea numărului dintr-o altă rețea la Vodafone, aceștia vă răsplătesc cu diverse servicii gratuite, net sau poate o garanție prelungită.

 

Vedeți oferta completă Vodafone pentru noul iPhone 7 cu un simplu CLICK AICI!

 

 

iPhone 7 disponibil la Telekom

 

Nici cei de la Telekom nu se lasă mai prejos și vin în întimpinarea dumneavoastră cu o mulțime de oferte pentru iPhone 7. Prețul telefonului fără abonament este cel mai mic disponibile pe piața online din România.

 

 

Comandă

Comandă

 

 

Pentru numai 3.349 de Lei aveți un iPhone 7 nou fără abonament! Vedeți întreaga ofertă Telekom pentru iPhone 7 cu un CLICK AICI!

 

 

Alte modele disponibile cu MEGA-REDUCERI

 

iPhone 5 și iPhone 5S au în acest moment reduceri uriașe la eMAG. Datorită lansării iPhone 7, modelele precedente încep să nu mai fie o atracție, iar magazinele reduc prețurile simțitor pentru a epuiza stocurile disponibile.

 

 

Acum pentru un iPhone 5S, fără abonament 1.399 Lei. Pentru a vedea oferta CLICK AICI!

 

Top 10 smartphone 2015

Top 10 smartphone 2015

 

Articolul cu cele 10 smartphone-uri de top se găsește cu un simplu CLICK AICI!

iPhone 7

3.349 Lei
9.4

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

9.0/10

Disponibilitate în stoc

8.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Garanție

10.0/10

Beneficii

  • iPhone 7 esti disponibil acum și în România. La comanda online, noul iPhone este la cel mai mic preț aici
  • Se diferențiază prin eleganță, performanță și rezistență
  • Noul iPhone 7 este rezistent la apă, primul model de smartphone iPhone cu această funcție
  • Cel mai reușit model de display de la Apple de până acum
  • Căști fără fir

Dezavantaje

  • Butonul fizic