Jeff Keller – Atitudinea este Totul

Atitudinea este totul

Atitudinea este totul – subiect motivațional

Atitudinea este totul

Atitudinea este totul

 

Întregul subiect al acestei cărți este bazat pe o singură întrebare simplă:

De ce unii oameni reusesc in viata, iar altii nu?

Cred că de multe ori, și pe noi ne bate acest gând, cand te uiți la persoanele cunoscute și vezi câte lucruri au facut… și imediat te uiti la tine, și vezi că nu ai făcut multe lucruri…

 

Procesul acesta devine frustrant, dacă se dezvoltă în mintea noastră. Noi o să fim ocupați cu celelalte persoane, la acțiunile lor și ascenciunea lor, iar noi o să rămânem tot la stadiul la care am fost și la început.

 

 

 

Deste autorul Jeff Keller

 

Jeff Keller

Jeff Keller

Jeff Keller, autorul cărții, în anul 1980 a absolvit Facultatea de Drept, acesta a fost scopul pe care l-a vrut atins încă din copilărie. El credea că această meserie o să-l facă fericit tot timpul vieții, și-a sacrificat foarte mult timp pentru meseria de avocat.

 

După ce timpul a mai trecut, nu mai era așa de fericit, mersul către birou i se părea o veșnicie și iadul în același timp. Nu mai avea aceași satisfacție ca la început. O bună perioadă de timp a stat în zona lui de confort.

 

Dar, într-o noapte, la vârsta de 30 ani, viața lui avea să se schimbe radical. Autorul stătea singur în sufragerie pe canapea și butona canalele TV. Jeff știa că trebuie să schimbe ceva la el, dar nu știa sigur ce și cum. În toată îndoiala lui, a rostit cu voce tare că viața trebuie să fie mai mult decât atât, nu doar nefericire și suferință. Acesta a fost primul pas.

 

 

Schimbându-ți atitudinea ți se schimbă viața

 

În timp ce butona, în lipsă de ocupație, a dat de prezentarea unui produs, care se numea Banca Mintală, acesta fiind un curs pentru acasă, care îi invăța pe cumpărători că tot ce obținem în viață este bazat pe convingerile noastre subconștiente. În disperarea lui, Jeff a sunat la numărul afișat pe ecran și a cumpărat produsul.

 

Programul Banca Mintală, l-a fascinat pe Jeff cu ideile noi, de care nu a a mai auzit și l-a îndemnat să citească cărți scrise de Napoleon Hill, Og Mandino si Robert Schuller.

 

Cartea - Atitudinea este totul

Cartea – Atitudinea este totul

 
Jeff arăta mai bine, avea energie, era pozitiv, avea atitudine. Schimbările nu s-au oprit aici, acesta a fost doar începutul. Încetul cu încetul, Jeff își dedica tot mai mult timp pentru studiul lui motivațional, iar avocatura ajungea pe locul doi.

 

El înca nu caștiga bani din discursurile pe care le ținea în școli sau licee, dar cu toate acestea a renunțat la meseria lui mult râvnită de pe vremea când era un copil. De la avocat, la orator motivațional.

 

Pe parcursul cărții, veți găsi citate scurte dar de un impact colosal, care l-au ajutat foarte mult pe Jeff Keller. Dacă doriți o schimbare, și nu știți cum să procedați, cel mai bun început este să vă schimbați atitudinea.

 

Cum? Toti pasii ii veti gasi in aceasta carte!

 

 

Atitudinea este Totul - Jeff Keller

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • O carte motivațională de succes
  • Bazată pe o poveste de viață
  • Bune învățăminte
  • Potrivită pentru orice vârstă
  • Reduceri semnificative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.