Masina de spalat rufe automata – Cel mai mic pret existent in acest moment!

Masina de spalat rufe

Masinile de spalat rufe sunt o decizie greu de luat, insa noi va aratam cu economisiti peste 20% la o masina de spalat rufe automata.

 

Competitia intre magazine este acerba pentru o masina de spalat rufe automata. Majoritatea magazinelor mizeaza pe oferta cu o garantie de pana la 5 ani. Acest aspect este foarte important. Faptul ca un magazin garanteaza pentru o masina de spalat rufe automata 5 ani este un lucru important.

 

 

Avem pregatite pentru dumneavoastra doua oferte de nerefuzat. Una pentru Masina de spalat frontala MYRIA MY1502, 6kg, 1000rpm, A++, iar cealata pentru Masina de spalat automata Samus WSL-581A+ 5kg 800rot/min A+.

 

 

 

Cel mai mic pret - Masina de spalat 6 kg 5 ani garantie

 

Cel mai mic pret - Masina de spalat

 

 

 

Este vorba de o diferenta de pret de aproape 100 de Lei. In functie de necesitati faceti alegerea. Daca doriti o masina de spalat cu o capacitate mai mare, atunci primul model este pentru dumneavoastra.

 

 

Daca dorit sa faceti putina economie si nu aveti nevoie de pana la 6kg/spalare, atunci cea la putin peste 700 de Lei este recomandata. Masina de spalat la 774 de Lei o gasiti AICI.

 

 

Masina de spalat rufe

Masina de spalat rufe

 

 

Concluzie

 

Masina de spalat trebuie aleasa in functie de necesitati. Mesajul primit de la dumneavoastra era pentru cel mai mic pret existent online pentru masina de spalat automata. Pe viitor va recomandam sa ne furnizati mai multe detalii pentru a beneficia de cea mai buna oferta pentru necesitatea dumneavoastra.

 

Masina de spalat rufe

774 Lei
10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Garantie 5 ani
  • Transport gratuit
  • 6 KG
  • Clasa energetica A+
  • Pret redus

Dezavantaje

  • Dobanda mare la rate fara card de cumparaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.