Panouri solare (Review)

Kit fotovoltaic complet pentru 4 leduri

Panouri solare

Panourile solare sunt o modalitate super economică de a produce curent electric oriunde te-ai afla. Celulele fotovoltovoltaice sunt ușor de utilizat, iar acum poți achiziționa un super kit fotovoltaic la numai 699 de lei cu TVA inclus.

Kit fotovoltaic cu 4 leduri și acumulator de 12 V

Dacă sunteți în căutarea unui kit fotovoltaic de putere mică pentru iluminat sau alte întrebuințări de acest gen a-ți nimerit unde trebuie. La numai 699 de Lei puteți achiziționat kit fotovoltaic cu absolut tot ce aveți nevoie pentru iluminat o suprafață restrânsă și încărca dispozitivele mobile.

Acest kit-ul fotovoltaic este compus din:

acumulator 12 V/12Ah,

panou fotovoltaic de 15 W,

4 becuri LED 2W,

control box cu adaptor USB și adaptorul pentru încărcat telefoane mobile.

Kit fotovoltaic complet pentru 4 leduri

Kit fotovoltaic complet pentru 4 leduri

Panourile solare sunt foarte utile pentru persoanele care adoră să petreacă timpul în natură. Acum poți avea curentul electric cu tine oriunde ai merge. Cu acest panou solar puteți ilumina o suprafață destul de mare, aprox. 50 mp, deci este ideal și pentru cabană sau pentru persoanele care merg des cu cortul.

Transportul unor panouri solare nu mai este un discofort, acest echpament ocupă o suprafață mică de volum. Întregul kit încape într-un ruxac mai zdravăn, sau în plasa mare de la supermarket, iar cu acest kit vă asigurați lumina pe o suprafață de aprox. 50 mp. Poate fi ideal și pentru grădini sau dacă doriți să aveți tot timpul curtea luminată.

Kit fotovoltaic 12 V

Kit fotovoltaic 12 V

Panourile fotovoltaice și beneficiile acestora

La fel cum toată lumea se gândește atunci când face o achiziție la costuri și noi trebuie să facem un calcul scurt pentru a vedea care este rezultatul unei astfel de achiziții.

 • În România la această oră avem 0,539 Lei preț kw. Buuun!
 • O familie din România, în mediul rural plătește aproximativ 50-60 lunar pentru curentul electric. Asta în cazul în care nu se prea folosește mașina de spălat haine, sau televizorul.
 • O instalație pe bază de celule fotovoltaice care să producă suficient curent pentru o astfel de gospodărie costă în jur de 2000 de Lei. După achiziția unei astfel de instalații nu va mai fi nevoie să plătiți curent electric niciodată, este mult o investiție de 2000 de lei? Ce spuneți?
 • Dacă plătiți curentul pe trei ani odată, iar pe urmă aveți curent electric toată viața?
 • Durata de viață a panourilor solare cu celule fotovoltaice este destul de mare, iar în cazul în care se defectează o celulă, aceasta poate fi înlocuită cu ușurință pe panoul solar.

Panouri fotovoltaice – preț

Prețul panourilor solare a scăzut în ultima vreme extraoridinar de mult, datorită noilor inovații în tehnologie producerea curentului electric a devenit din ce în ce mai accesibilă.

Prețul pentru panourile solare se calculează în funcție de cerințele dumneavoastră, dacă este vorba de un nivel mai ridicat de consul al energiei electrice este deseori indicat să se consulte un specialist, magazinele nu pot să ofere detalii despre aceste aspecte tot timpul.

Cel mai potrivit mod în care puteți afla care este prețul panourilor solare de care aveți nevoie este să calculați exact nivelul de consum zilnic iar apoi să cereți o ofertă magazinului.

Panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice

Panou solar apă caldă

Un panou solar pentru apă caldă este o achiziție pe termen lung care vă ajută să economisiți bănuți frumoși dacă aveți nevoie de apă caldă în fiecare zi.

Un kit fotovoltaic pentru apă caldă de 150 de litri vă asigură o cantitate suficient de mare zilnic încât să facă duș 2-3 persoane. Avantajul acestuia este că panoul solar asigură energia electrică necesară pentru încălzirea aprei din boiler.

Kit fotovoltaic apă caldă

Kit fotovoltaic apă caldă

Dacă aveți un acoperiș rezistent și durabil puteți opta pentru un kit solar nepresurizat, acesta are un preț mult mai redus și oferă chiar o cantitate mai mare de apă caldă. Pentru o bună funcționare a acestui kit de apă caldă este nevoie de o montare pe o suprafață ridicată, apa caldă din boilerul de inox circulă prin principiul căderii, aceasta intrând în contact direct cu tuburile vidate, de aceea trebuie evitată o montare pe orizontală, deoarece aceasta ar reduce semnificativ debitul de apă.

Kit-ul este compus din:

 • boiler de 200 de litri din inox izoat cu spuma poliuretanica de 55 mm
 • vas de expansiune de capacitate 8 litri cu flotor
 • panoul solar altăcuit din 20 de tuburi vidate
 • diametru tuburi 58 mm, lungime de 1800 mm
 • cadrul din otel pentru prindere și susținere
Kit solar nepresurizat compact

Kit solar nepresurizat compact

Dacă aveți nevoie de o instalație solară pentru apă caldă trebuie mai întâi să luați în calcul, la fel ca la panourile solare de producere a energiei electrice, debitul de apă caldă de care aveți nevoie zilnic.

Există mai multe kit-uri solare de producere a apei calde, dar prețurile acestora flucteoază în funcție de volumul de apă caldă oferit zilnic. Pentru un consum mediu de apă caldă cele mai indicate sunt kit-urile fotovoltaice cu boiler termoelectric.

Celule fotovoltaice

Dacă sunteți o fire mai îndemânatică, sau vă place electrica și aveți puți habar în domeniul acesta, acum vă puteți confecționa propriile panouri solare.

Celule solare

Celule solare

Acest magazin vinde și celule fotovoltaice, pe care mai apoi dumneavoastră le puteți aranja pe un panou, transformându-l în panou solar.

Instalația pentru transferarea energiei electrice o puteți achiziționa și astfel vă creați mult mai economic energia electrică.

Celulele sunt ca niște piese de puzzle, acestea vin însoțite de schemele de utilizare, iar cineva cu o pricepere amănunțită le poate asambla cu ușurință.

Este mai ușor ca niciodată sa confecționezi propriul panou solar din celule fotovoltaice și mult mai economic decât să achiziționezi unul gata făcut. Ai nevoie de puține cunoștințe de electrică și multă îndemânare ca produsul să fie unul reușit.

Ca toate aceste lucruri să fie posibilie, la baza lor se află același principiu, descoperit in 1839 de Alexandre Edmond Becquerel, care a realizat faptul că o baterie emite mai mult curent electric dacă este ținută la soare. A fost nevoie de 10 ani de la descoperirea principiului și până la realizarea primei celule solare, dar durat până în anul 1893 ca acestea să producă cu adevărat curent electric pe care sa-l putem folosi. Mai târziu, în anul 1904 fizicianul german Lenard Phillip a descoperit faptul că unele metale, la contactul cu lumina indecentă eliberează electroni din suprafața metalică și astfel s-a definit principiul fotovoltaic. Dar nu se știa încă la care metale și ce face acest lucru să se întâmple.

Genii ai vremii studiau toate teoriile și posibilitățiile prin care lumina soarelui să o putem transforma în energie electrică, atunci se credea că lumina este o energie cu diferite lungimi de undă, dar până la urmă s-a descoperit că nu e așa.

În anul 1905, Albert Einstein a demonstrat prin teoria coantică faptul că luminea este o dualitate, ea este și lungimea de undă și există și ca particulă.

Kit fotovoltaic complet pentru 4 leduri

699 Lei
9.9

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Disponibilitate în stoc

10.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Garanție

9.5/10

Beneficii

 • Kit fotovoltaic complet pentru consumabile mici, dotat cu acumulator și 4 leduri
 • Kit-ul fotovoltaic beneficiază de o garanție de 2 ani
 • Panoul fotovoltaic este de 12 W
 • Ideal pentru ieșirile cu cortul sau cabane de pescuit
 • Ieșire de alimentare prin USB

Dezavantaje

 • Există o singură ieșire de alimentare USB

2 comentarii la „Panouri solare (Review)”

 1. Pingback: Kit fotovoltaic 12V | eOferta.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.