Paulo Coelho – Adulter (Rezumat)

Paulo Coelho - Adulter

Rezumat – Adulter

Ca și pasiune, pe lângă muzică și scris, mai sunt și cărțile. Îmi place foarte mult să citesc când plouă sau noaptea. Nu cred că este o zi în care să nu citesc. Pot să zic că am o mânie față de ele, dacă am citit o carte împrumutată, trebuie neapărat să o cumpăr.

Unul dintre autorii care au o poziție inalta între preferințele mele este Paulo Coelho. Prima carte citită de el a fost Adulter.

 

 

Într-o zi m-am dus la librarie și nu știam ce carte să îmi cumpăr. Și cum mă uitam printre rândurile de cărți, mi-a atras atenția coperta. Pe copertă sunt trei cireșe, la doua dintre ele li se încrucisează codițiile, deci este o legătură întrele și mai este una care sta în fața lor.

 

Nu prea am stat pe gânduri și am cumpărat-o. Când am ajuns acasă am început să o răsfoiesc, iar la începutul cărții este scrisă rugaciunea:

“O, Marie, cea zămislită fără de prihană, roagă-te pentru noi, cei care ne îndreptam spre Tine.

Amin.”

 

 

Când am citit rugăciunea, în capul meu s-a produs o confuzie mare, pe moment am crezut că am cumpărat o carte creștină dar când ma uitam la titlu, acesta mă făcea să mă mai gândesc de două ori.

 

Pe următoarea pagină era scris un pasaj biblic:

“Mână la adânc…”

Luca 5, 4.

 

Mi-am zis că nu mai înțeleg nimic și că mă apuc să citesc ca să mă conving.

 

Paulo Coelho - Adulter

Paulo Coelho – Adulter

 

Despre cartea lui Paulo Coelho – Adulter

 

Personajul principal este Linda, o femeie care tocmai a împlinit 31 de ani, are o viață perfectă, o căsnicie exemplară, doi copii reușiți, o carieră de succes în jurnalism și o casă luxoasă în Geneva, toate acestea văzute din exterior.

 

De fapt, ea se afla la capătul puterilor, într-atat o obosește mimarea unei fericiri pe care nu o simte. Dar într-o zi îl reîntâlnește pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescență, ajuns acum un om politic influent.

 

 

Linda ajunge în ipostaza de a-i lua un interviu lui Jacob, moment în care retrăiește anumite stări din trecut. Ea va încerca să trăiasca pe deplin această iubire imposibilă, și nu-și va găsi fericirea până nu-și va explora fără teamă abisurile sufletului.

 

Pe mine, ca cititor m-a uimit faptul că autorul e bărbat și a scris din perspectiva unei femei într-un mod foarte realist. Dacă nu apărea numele autorului pe copertă, puteam să jur că autorul este de sex feminin.

 

Felul în care este descris modul de gândire al personajul și modul de acționare mă făceau să cred că este vorba despre o autoare, ci nu un autor.

 

Dar după câtva timp, am citit o carte care este scrisă sub forma unui interviu cu Paulo Coelho și am înțeles totul, carte despre care am scris și un articol pe care-l poti găsi AICI!

 

Paulo Coelho - Adulter (Rezumat)

7.6

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

8.0/10

Disponibilitate în stoc

10.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Garanție

0.0/10

Beneficii

  • Rezumatul cărții lui Paulo Coelho, Adulter vă aduce câteva informații despre carte și câteva relatări din înscrisurile acestea
  • O poveste extrem de interesantă și captivantă
  • Poate fi achiziționată la un super preț și cu transport gratuit
  • Autorul este unul foarte cunoscut în rândul tinerilor

Un comentariu la „Paulo Coelho – Adulter (Rezumat)”

  1. Pingback: Alchimistul – Paulo Coelho (Rezumat) | eOferta.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.