Produsele resigilate de la eMAG

produse resigilate

Poate deja știți că produsele resigilate precum telefoane, televizoare și multe altele sunt o atracție la eMAG!

 

Telefoanele resigilate sunt și cu 50% mai ieftine din simplul fapt că prezință mici urme de folosință. Spre exemplu, Nokia Lumia 530 este redus cu 51% din pricina unor mici zgârieturi și lipsei căștiilor. Acest telefon este aproape nou, mai mult ca sigur a fost returnat în termenul de 30 de zile. Este la fel ca și cum l-ai cumpăra second hand, dar cu garanție 2 ani, ca nou. Best deal!

 

Telefoanele și televizoarele sunt principalele produse vânate de către cumpărătorii care doresc un preț avantajos. Prețul acestora poate fi redus și cu 70% în unele cazur. În fiecare lună, în data de 23 anumite produse resigilate beneficiază de extra-reduceri.

 

Vezi ofertele - TOP Telefoane resigilate

 

Telefoane resigilate

Telefoane resigilate

 

Odată ce oamenii au fost informați cu exactitate ce înseamnă un produs de acest tip, aceștia au încercat, cum era și normal. Mai mulți clienți declară că înainte de a achiziționa un produs, mai întâi îl caută în gama resigilatelor.

 

Foarte multă lume se declară extrem de mulțumită. Mulți spun că nici nu există diferență între nou și resigilat. Dar nu este un caz general. Uneori zgârieturiile chiar se văd destul de aparent. Cel mai avantajos lucru este returul gratuit. În caz că nu sunteți mulțumit de calitatea produsului îl puteți returna și primiți banii înapoi.

 

Vezi ofertele - Telefoane resigilate

 

Resigilate

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Telefoanele și televizoarele sunt cele mai atractive produse resigilate
  • Garanția este la fel ca pentru produsele noi
  • Retur gratuit timp de 30 de zile
  • Unele produse resigilate sunt disponibile și în rate