Până la 40% reducere la electrocasnice acum la eMAG

Reduceri ACUM la emag

 

Bună ziua prieteni, ce mai faceți? Noi muncim cu drag să găsim cele mai atractive oferte pentru dumneavoastră. Cei de la eMAG.ro oferă în aceste zile o reducere de până la 40% la o gamă foarte largă de electrocasnice.

 

 

Promoții emag

 

La mii de produse în acest moment găsești reduceri de până la 40% la eMAG!

 • Intră pe site-ul eoferta.net ori de câte ori ai nevoie de un produs pe care vrei sa-l achiziționezi.

 

 • Zilnic publicăm cele mai noi promoții și reduceri ale produselor de care dumneavoastră aveți atâta nevoie, de ce să nu-l cumpărați direct la cel mai mic preț existent online, fără ca măcar un minut să căutați dumneavoastră dupa ele.

 

 • Pentru asta am înfințat eoferta, pentru a oferi într-un singur loc promoțiile și reducerile tuturor magazinelor de încredere din România.

Dar să revenim la această promoție de la eMAG…

 

Hotele și cuptoarele cu microunde beneficiază de reduceri foarte mari, așa că dacă v-ati propus să achiziționați un cuptor cu microunde nou, sau o hotă, acum vă puteți bucura de o reducere de până la 40% la o mulțime de modele și firme producătoare.

 

 

Nici aragazurile sau mașinile de spălat nu stau mai rău la capitolul reducere, sunt foarte multe modele de la Zanussi cu reducere peste 30%.

 

 

combina frigorifica indesit xi8 t2y s b 340 lCombinele frigorifice în schimb nu au o reducere atât de simțitoare, acestea fiind reduse cu un procent cuprins între 20 și 27%, dar există câteva modele care fac excepție.

 

Spre exemplu combina frigorifică Indesit XI8 T2Y S B de 340 l și Clasă energetică A++, dotată cu tehnologia No Frost are reducere 750 de lei, de la 2,349 de lei la numai 1,599 lei.

 

Tot cu o reducere semnificativă găsiți în acest moment combina frigorifică Hotpoint XH8 T2I W, Full No Frost cu o capacitate de 340 l și Clasa energetică A++, H 189 cm, la prețul de 1,499 de lei.

 

Nici plitele electrice nu sunt de neglijat în această ofertă. Destul de multe oferte disponibile și reduceri chiar și de 40% la Plita încorporabilă Hansa BHI68303 pe inducție, dotată cu 4 zone de gătit, Touch control din sticlă neagră.

 

Cele mai multe produse reduse sunt încorporabilele, acestea atrag după sine reduceri între 30 și 40% la tot pasul.

 

 

Ce alte electrocasnice găsim în această promoție emag?

 

O hotă încorporabilă foarte apreciată de cumpărătorii eMAG este în acest moment numai 229 de lei. Cuptoarele încorporabile de la Whirlpool au reducere 7-800 de lei și există disponibile multe alte modele de la o mulțime de firme concurente care oferă garanție 5 ani.

 

 

Mașinile de spălat vase în schimb sunt într-un număr foarte limitat în această ofertă, cinci la număr, dar toate cu reduceri de până la 750 de lei.

 

 

Firme precum Beko sau Sarp se întrec în reduceri la eMAG pentru acestă ofertă. Puteți alege un model puțin mai costisitor, dar cu o mulțime de funcții, sau puteți alege un model mult mai ieftin, dar nu cu mult și o clasă energetică cu un singur plus, în comparație cu Beko cu +++.

 

 

Masinile de spălat rufe beneficiază majoritatea de o extra-garanție ce ajunge până la 5 ani și sunt disponibile destul de multe modele cu o gamă foarte variată de prețuri.

 

 

Puteți achiziționa o mașină de spălat rufe începând cu prețul de 849 de lei, cu o clasă energetică destul de bună și o capacitate de 6 KG.

 

Resigilate emag

Dacă dotiți o achiziție la un preț mult mai mic atunci trebuie să vă indreptați către resigilate.

Produsele resigilate sunt produse care:

 • au fost expuse in magazine sau au fost desfăcute din ambalajul original pentru a fi fotografiate și folosite drept model pentru reclame sau diferite materiale publicitare,

 

 • ori au fost trimise înapoi spre magazin în termenul de 30 de zile de către anumiți clienți, au fost testate ulterior de echipa de ingineri eMAG, iar dacă nu sufereau de nici o defecțiune sau deteliorare au fost puse înapoi în vânzare ca produs resigilat.

 

Și dumneavoastră aveți optiunea ca în termen de 30 de zile, dacă nu sunteti mulțumit de produs să îl returnați și primiți banii înapoi.

 

 

Calitatea produselor resigilate

 

Produsele resigilate au trecut în specificații detalii despre starea acestora, de ce se încadrează în gama resigilatelor. Primiți o garanție de 24 de luni, la fel ca la un produs nou, dar diferența între acestea o face prețul, care la un produs resigilat este aproape jumătate.

 

 

masini de spalat emagNoi și multe alte site-uri încurajează cumpărătorii spre achiziționarea produselor resigilate deoarece este un mod inteligent de a economisi atunci când doresc să achiziționeze un produs de la eMAG, dar acum mai nou și alte magazine oferă spre vânzare produse resigilate.

 

În această ofertă de la eMAG, pe lângă reducerile de până la 40%, dacă alegeți un produs resigilat vă puteți bucura de încă o reducere considerabilă, mai ales dacă doriți să achiziționați un cuptor cu microunde sau o mașină de spălat rufe, acestea fiind cele mai multe în gama de resigilate care sunt disponibile pentru această ofertă. Nici frigiderele, aragazele sau hotele nu fac excepție din gama resigilatelor și pe lână reducerea de până la 40% deja oferită în promoție vă mai puteți bucura de încă o reducere de 20-30% dacă produsul ales de dumneavoastră este din gama resigilatelor.

 

 

Puteți citi mai multe detalii pe site-ul celor de la eMAG, despre ce înseamnă un produs resigilat, care este diferența între acesta și unul nou. Fiecare produs resigilat este marcat cu eticheta “RESIGILAT” și în descrierea produsului găsiți exact motivul pentru care este incadrat în această categorie.

 

Pentru a consulta oferte la telefoane eMAG CLICK AICI!

Mulțumim!

Până la 40% REDUCERE la eMAG

-40%
10

Produse disponibile

10.0/10

Gatanție 24-60 de luni

10.0/10

Seriozitate

10.0/10

Livrare gratuită

10.0/10

Rezistență

10.0/10

Beneficii

 • Promoțiile eMAG reduceri vă aduc, de la mașini de spălat și până la telefoane mobile eMAG a redus prețurile simțitor
 • Garanție și 5 ani pentru unele produse
 • Livrare rapidă și gratuită
 • Magazin de super-încredere
 • Plata și în rate

Dezavantaje

 • Telefoanele mobile au extra-reduceri

Un comentariu la „Până la 40% reducere la electrocasnice acum la eMAG”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.