Reduceri Nikon de până la 60% la f64

Nikon a împlinit 100 de ani și cu această ocazie vă oferă reduceri de până la 60% la f64!

 

 

Nikon este unul dintre marii producători de aparate foto care dăinuie pe piața mondială de fix 100 de ani. Acum, de câteva zile compania a împlinit 100 de ani. Cu această ocazie cei de la Nikon și f64 și-au unit forțele și au pregătit pentru toți pasionații de fotografie reduceri uimitoare de până la 60%!

 

 

O mulțime de aparate foto Nikon sunt incluse în ofertă. Dacă sunteți în căutarea celui mai mic preț existent online pentru Nikon D810 body, atunci trebuie neapărat să știți că acesta este puțin peste 11.000 de Lei în acest moment la f64.

 

 

 

Vezi ofertele - 100 de ani Nikon

 

 

 

Nikon D810

 

 

Aparatul fără compromisuri. Acest aparat foto este dedicat profesioniștiilor. Cu peste 36 de Mpx, Full Frame și cele mai noi optimizări de filmare și fotografiere, acest aparat foto este partenerul de nădejde chiar și în cele mai grele momente de pozat.

 

 

nikon d810 reducere

Nikon D810 10% REDUCERE

 

 

Procesorul de imagine EXPEED 4 este plasat în vârful piramidei pe scara tehnologiei lansate până în prezent, în materie de aparate foto-video la această categorie de preț/calitate/standarde.

 

 

 • Procesor de imagine EXPEED 4
 • Rezoluția maxima este de 7360 x 4912 px
 • Senzor CMOS 36.3Mpx fără filtru low pass
 • Filmare Full HD 60 frame
 • Ieșire HDMI necomprimată
 • Rezistent la umezeală și praf

 

 

Acest aparat foto are toate caracteristiciile necesare pentru a fi pe placul oricărui profesionist. Noi am specificat numai câteva dintre cele mai importante detalii, pentru a citi mai multe despre Nikon D810 vă inivităm să vizitați blogul celor de la f64. Aici o mulțime de cumpărători vă spun părerile lor despre acest aparat, astfel încât să vă puteți face o idee despre calitatea acestuia.

 

 

 

Vezi oferta - Nikon D810

 

 

 

Nikon D3300

 

 

Dacă sunteți la început de drum, Nikon D3300 poate fi DSLR-ul care să vă ajute, datorită faptului că este ușor ca și greutate și ușor de manevrat. Este un aparat foto versatil și compact în același timp. Proiectat pentru a satisface și cei mai exigenți fotografi, este unul dintre puținele aparate foto care oferă o calitate deosebită și în condiții de luminozitate scăzută.

 

 

nikon d3300 reducere

Nikon D3300 11% REDUCERE

 

 

Modulul ghid vă îndrumă foarte simplu prin toți pașii pe care trebuie să-i urmați dacă doriți o fotografiere detaliată. Alături de obiectivul 18-55mm AF-P VR, vine acum la numai 3.099 Lei și primiți card și cititor de carduri cadou.

 

 

 

Vezi oferta - Nikon D3300

 

 

 

Nikon D5600

 

 

Nikon D5600 este cel mai bun aparat foto din această categorie de preț. Cu un senzor de imagine foarte mare, de 24 Mpx în format DX și alături de procesorul de imagine EXPEED 4, acest aparat foto este o adevărată extensie a creativității.

 

 

nikon d5600

Nikon D5600

 

 

Datorită tehnologiei de ultimă generație cu care este dotat, Nikon D5600 îți oferă posibilitatea fotografierii la cele mai înalte standarde și când luminozitatea este foarte redusă.

 

 

Acest aspect și înregistrarea video Full Freme de până la 60 fps, plus reglarea ecranului face din acest aparat foto nu cea mai buna achiziție, chiar achiziția ideală. Puteți vedea mai jos un review video al celor de la f64 pentru modelul Nikon D5600.

 

 

 

Vezi oferta - Nikon D5600

 

 

 

Nikon D610

 

 

Un aparat foto foarte bine gândit, senzorul de 24.3 Mpx FX CMOS asigură o fotografiere extrem de detaliată. Nikon D610 are un nou declanșator care vă ajută să aveți o fotografiere silențioasă. Auto White Balance a fost îmbunătățit astfel încât să ofere o calitate mai bună în condiții de iluminare artificială, mai ales pentru aspectul natural al pielii.

 

 

nikon d610

Nikon D610

 

 

Capacitatea de filmare a acestui aparat este destul de apreciată în rândul profesioniștiilor. Cu rezoluție 1080 Full HD și 30 fps, oferă imagini clare și detaliate. Prețul pare să nu satisfacă pe deplin cumpărătorii, dar reducerea de 13% din acest moment este un aspect de apreicat.

 

 

 

Vezi oferta - Nikon D610

 

 

 

Nikon D7100

 

 

Cele mai bune cuvinte care ar descrie un Nikon D7100 ar fi ca este un DSLR extraordinar de usor și în același timp extrem de robust. Este dotat cu o mulțime de funcții care să îi asigure o performanță superioară în format DX, toate acestea pentru a duce fotografierea la un alt nivel.

 

 

nikon d7100 reducere

Nikon D7100 REDUCERE

 

 

Nikon D7100 folosește la capacitate maximă senzorul CMOS în format DX, cu cei 24,1 Mpx deoarece acesta nu utilizează un filtru optic low-pass. Acest aparat foto are capacitatea de a surprinde cu claritate extraordinar de mare chiar și cele mai fine texturi, la o rezoluție ridicată. Are un sistem AF care surprinde extrem de precis și rapid imaginile în cele 51 de puncte de focalizare.

 

 

 

Este rezistent la apă și praf, chiar și la mici șocuri, fiind confecționat dintr-un aliaj extrem de rezistent și etanșat ermetic. Acest aparat foto Nikon are specificațiile unui aparat DSLR de top ce are capacitatea de a fotografia în continuu la 6 fps, cu o sensibilitate ISO 100-6400 ce asigură imagini clare în medii de luminozitate scăzută.

 

 

 

Vezi ofertele - Nikon D7100 Kit

 

 

 

Nikon Coolpix

 

 

Nikon Coolpix este aparatul foto ideal pentru cei pasionați de aventură, care doresc să imortalizeze cele mai nebunești momente trăite. Coolpix este un aparat foto extrem de rezistent cu o configurație de 16 Mpx, senzor CMOS 1/2.3″ și o rafală de 7 fps.

 

 

Toate aceste detalii, alături de display-ul OLED 3″ cu 921.000 de puncte și un ISO de până la 1600 transformă acest aparat foto într-o adevărată unealtă de imortalizat momente palpitante.

 

 

Nikon Coolpix

Nikon Coolpix

 

 

Aparatul foto Nikon Coolpix este rezistent la apă și mici șocuri, este dotat cu funcție de înregistrare video și întregul kit de outdoor este inclus în prețul redus cu 400 de Lei disponibil în acest moment. Sunt disponibile modelele camouflage, orange sau black. Alege-l pe cel mai potrivit nevoilor și preferințelor tale!

 

 

 

Vezi ofertele - Nikon D7100 Coolpix

 

 

 

Nikon D750

 

 

Nikon D750 îmbină cele mai importante funcții din gama profesioniștiilor, dar într-un corp mai compact. Rezistent la umezeală și praf, este dotat cu un ecran regrabil de tip LCD, numai bun pentru o fotografiere cât mai avantajoasă și în cele mai dificile poziții.

 

 

nikon d750

Nikon D750

 

 

Dotat cu senzor CMOS Full Frame care oferă rezultate uimitoare la o calitate superioară chiar și în condiții de iluminare scăzută. Filmează Full HD la 60p și fotografierea în rafală este de 6.5 fps.

 

 

 

Majoritatea aparatelor foto Nikon din această gamă sunt echipate cu funcția de transfer prin Wi-Fi pentru cea mai ușoară modelitate de partajare a fotografiilor. Aparatul Foto Nikon D750 îmbină profesionalismul și oferă o lejeritate uimitoare indiferent de condițiile de fotografiere.

 

 

 

Vezi ofertele - Nikon D750

 

 

 

Bliț Nikon SB-5000 AF

 

 

Ultimul articol din această ofertă deosebită lansată de f64 împreună cu Nikon este un bliț confecționat astfel încât să fie foarte flexibil, atât pe aparat, dar și în afara lui. Dotat cu un transmițător radio care elimină nevoia de vizare directă între master și slave, acest bliț vă este lumina de încredere indiferent de luminozitatea oferită de mediul de fotografiere în care prestați.

 

 

Nikon SB-5000 AF

Nikon SB-5000 AF

 

 

Acestea fiind spuse, vă dorim cele mai reușite fotografii și filmări, iar în continuare vă invităm să ne vizitați pentru furnizarea celor mai bune oferte. O zi minunată!

 

 

 

Vezi ofertele - Nikon SB-5000 AF

 

 

Oferte Nikon 100 de ani

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

 • Cele mai tari aparate foto și obiective beneficiază de mega reduceri
 • Sunt incluse în ofertă aparate precum D750 sau D610
 • Toate categoriile de preț beneficiază de reduceri, inclusiv aparatele D5600 sau D3300
 • Mai multe accesorii sunt incluse în ofertă
 • Obiectivele au reduceri uimitoare

Dezavantaje

 • Puține modele de bliț