Regulile de Aur ale lui Napoleon Hill – Scrierile pierdute (Rezumat)

Regulile de aur ale lui Napoleon Hill

Despre Napoleon Hill

Napoleon Hill s-a născut la data de 26 octombrie 1883 și a decedat pe data de 8 noiembrie 1970. A fost cel mai mare autor american de literatură motivațională.

 

În viziunea și învățăturile autorului, fiecare om poate să devină ceea ce dorește el. Dar împlinirea dorinței nu vine peste noapte, este necesară o tranziție a gândirii. Napoleon Hill a fost provocat și motivat de către Dale Carneige, să intervieze mai multe persoanele de succes din perioada respectivă. Autorul a ajuns la un număr foarte mare de persoane. Persoane precum Ford, Carneige și Edison. Personalități emblematice pentru statul american.

 

Regulile de aur ale lui Napoleon Hill

Regulile de aur ale lui Napoleon Hill

 

Autorul a cules învățături de la fiecare personalitate, și le-a comprimat în această carte, testându-le. Toate persoanele pe care le-a intervievat Hill, au fost persoane de succes. Napoleon a comprimat învățăturile, și a alcătuit un ghid sau o rețetă spre success.

Fiecare dintre noi ne dorim să avem succes în activitățile noastre sau în munca pe care o prestăm. Suntem noi dispuși să facem sacrificii pentru succes? Să îndepărtăm toate gândurile care nu sunt de folos și să adoptă unele noi?

 

Ce este Autosugestia?

 

Napoleon Hill definește autosugestia ca fiind o sugestie conștientă. Mai pe scurt, fiecare acțiune a corpului uman, este dată de gând, manevrat de creier, locul unde conduce mintea.

 

Mintea este împărțită în două categorii: în prima categorie se află conștientul (care controlează activitățile corpului când suntem treji), iar a doua categorie se află subconștientul (care conduce activitățile corpului în timp ce dormim).

Prin prezența fiecărui gând sau idee în mintea conștientă, tinde să rezulte o “trăire corelată”. Astfel gândul se transformă.

 

Putem materiliza gândurile și ideile

 

Dar Sugestia ce este?

 

Sugestia este un mecanims foarte puternic al psihologiei.

Care este diferența dintre Sugestie și Autosugestie?

 

Dinferența dintre prima și a doua este una foarte simplă: apelăm la sugestie pentru a influența gândurile și acțiunile celor din jur. Iar când apelăm la autosuegstie, o facem pentru a ne influența gândurile și activitățile proprii.

 

În opera sa, Napoleon Hill, afirmă faptul că, unul dintre cele mai importane obiective din viață, este acela de a ne purta corect unii față de alții, in decursul vieții noastre, și să nu așteptăm răsplata doar in viața de apoi, să le așteptăm și în timpul vieții. Conceptul este foarte simplu: Primești ceea ce dai. Oferi bunătate, primești bunătate.

 

Nu este destul să ne dorim un lucru, să muncim pentru el. Trebuie să ne rugăm pentru el, să ne rugăm lui Dumnezeu. Nu trebuie Să-l excludem din planurile noastre.

 

Mesajul din această carte, este transmis cu un spirit foarte prietenos. Hill încearcă să ne ajute prin scrierile lui. În opera sa, nu o să găsim doar definiții și sinteze. O să descoperim momente din viața autorului, pe care, poate le-am trăit și noi. O să descoperim o mulțime de informații de necrezut. De exemplu: Marc Antoniu a câștigat mulțimea romană datorită sugestiei.

Și multe alte întâmplări din care avem o mulțime de învățat.

 

Trebuie să avem o gândire pozitivă, încredere in noi și determinare.

 

Dar când o să întâlnim obstacole?

Ce o să facem?

 

Ca să aflăm răspunsurile la aceste întrebări, pe care le deține Napoleon Hill, citirea întregii cărți este absolut necesară. Napoleon Hill a scris o multitudine de cărți pe parcusul întregii sale cariere și cu un simplu CLICK AICI puteți găsi majoritatea dintre ele direct la cel mai mic preț existent online și cu TRANSPORT GRATUI!

Vă mulțumim!

Regulile de Aur ale lui Napoleon Hill - Scrierile pierdute

23% reducere
10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Regulile de Aur ale lui Napoleon Hill - Scrierile pierdute - este una dintre cele mai renumite cărți de dezvoltare personală
  • Autorul este renumit pentru scrierile sale
  • Cartea Regulile de Aur ale lui Napoleon Hill - Scrierile pierdute - cuprinde întâmplări și experiențe puse în practică și aplicabile pentru oricine

Un comentariu la „Regulile de Aur ale lui Napoleon Hill – Scrierile pierdute (Rezumat)”

  1. Pingback: Puterea Prezentului (Rezumat) | eOferta.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.