Stock Busters la eMAG!!!

Profită acum de 50% reducere la Stock Busters organizat de eMAG. Întregul magazin beneficiază de reduceri in special articolele pentru îngrijire personală.

 

 

Stock Busters

Stock Busters

 

 

eMAG a dat startul reducerilor de Stock Busters. Găsiți reduceri de 50% la articole sportive, telefoane, dar cele mai mari reduceri sunt la parfumuri și electrocasnice!

 

Stock Busters a devenit un eveniment cunoscut la eMAG datorită continuității și stocurile serioase care sunt disponibile la reduceri cu ocazia fiecărui eveniment. Acest eveniment durează doar două zile, dar majoritatea produselor rămân în stoc și după terminarea lui, prețul revenind la cel inițial.

 

 

 

Vezi Oferte - Stock Busters!

 

 

 

Stock Busters – Telefoane mobile

 

Majoritatea produselor disponibile în promoție au reduceri semnificative, există telefoane mobile și cu 46% reducere, dar cele mai avantajoase reduceri se găsesc la frigidere și mașini de spălat.

 

 

iPhone 7 Stock Busters

iPhone 7 Stock Busters

 

 

Telefoanele mobile au o gamă atât de largă încât gășiți reduceri între 11 și 46%. Există peste 20 de modele de smartphone-uri disponibile la reduceri cu ocazia evenimentului Stock Busters organizat de eMAG.

 

 

 

Oferte - Stock Busters telefoane mobile!

 

 

 

Stock busters – Televizoare

 

Să știți că nici televizoarele nu sunt de ratat, dacă aveți în plan să achiziționați un Smart TV. Și acestea beneficiază de reduceri de peste 30% la o gamă foarte largă de modele.

 

 

 

Oferte - Stock Busters televizoare!

 

 

 

Începând cu prețuri formate din 3 cifre și ajungând până la cele cu multe zerouri, toate beneficiază de această dată de reducerile semnificative aduse la lumină de evenimentul Stock Busters.

 

 

Stock busters Televizoare

Stock busters Televizoare

 

 

Stock busters – Jucăriile și articolele pentru copii

 

Jucăriile și articolele pentru copii sunt și ele la mare căutare cu ocazia reducerilor de Stock Busters. Sute de produse pentru bebe și multe altele sunt acum disponibile cu reduceri de până la 50%.

 

 

Cărucioarele și scaunele de mașină pentru copii sunt și ele la mare căutare cu ocazia acestui eveniment. Stock Busters aduce reduceri de până la 50% și aceste categorii. Din ce putem observa, scutecele și resturl articolelelor de îngrijire pentru copii sunt cu reduceri semnificative.

 

 

 

Oferte - Stock Busters - produse pentru copii!

 

 

 

Încă două mari categorii care sunt incluse în promoția Stock Busters, Fashion și Sport. În aceste două categorii avem reduceri puțin mai modeste, dar totuși de luat în calcul dacă aveți nevoie de un produs sau mai multe din acestea. Mai există reduceri și la articolele de bricolaj și petshop.

 

 

 

Oferte - Stock Busters - Fashion&Sport!

Stock Busters

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Frigidere eMAG, mașini de spălat, telefoane și televizoare, toate cu reduceri de până la 50% cu ocazia evenimentului Stock Busters
  • Majoritatea reducerilor sunt peste 35%
  • O gamă largă de produse din fiecare categorie
  • Disponibil în rate