Telefoane mobile și laptop-uri la preț de Sărbătoare de la eMAG

Oferte și reduceri eMAG la telefoane mobile și laptopuri

Telefoanele mobile sunt mereu rata de succes atunci când vine vorba de cumpărături online! Prietenul eMAG știe că această atracție nu poate fi ratată și vă întâmpină cu reduceri de până la 65% la telefoanele mobile și laptop-uri! Bucurați-vă de Sărbătoare!

 

eMAG a dat startul reducerilor consistente la telefoane mobile și laptop-uri mai ales, dar nu numai atât. Puteți găsi o mulțime de alte produse din gama electronice și electrocasnice cu reduceri de până la 65%.

 

Oferte și reduceri eMAG la telefoane mobile și laptopuri

Oferte și reduceri eMAG la telefoane mobile și laptopuri

Samsung Galaxy S7 32 GB 20% REDUCERE + CADOU!

 

Telefonul mobil Samsung Galaxy S7 este principalul concurent al râvnitului iPhone, piața în acest moment este în continuare majoritar stăpânită de aceștia. Apple și Samsung, de cele mai multe ori grea alegere.

 

Dacă ai nevoie de un telefon mobil care să ruleze aplicații de orice tip, știm clar că Android este mult mai deschis, dar dacă poți să te limitezi la numărul lor, iOS is the shit! Aplicațiile de tip buisiness și pentru munca online, birouri digitale cred că putem spune că sunt mai bine dezvoltate de iPhone.

Huawei P8 Lite Dual Sim 16 GB 699 de lei + CADOU acumulator extern și transport gratuit cu retur gratuit 30 de zile!

 

Huawei a reușit în ultimul timp să surprindră prin calitatea telefoanelor și rezistența la mediul înconjurător a acestora, nu se sparg cu-una, cu-două și componentele performante chiar asigură o utilizare corectă pentru acest buget.

 

Pe lângă modelul P8 Lite mai este disponibil cu 17% reducere și Huawei P9 Lite, 4G, Gold. Acest telefon mobil de la Huawei este dotat cu 2 GB RAM și o cameră de 13 MP. Cu specificații asemănătoare cu a telefoanelor mobile ale brandurilor de top, dar cu un preț înjumătățit, poate fi o bună achiziție!

 

iPhone 7 Gold are 200 de Lei REDUCERE + CADOU

 

Cei de la Apple au reușit anul acesta prin câteva îmbunătățiri majore și un dizain complet schimbat să lanseze câteva modele de telefoane care să acapareze piata total. De la iPhone 7 care costa o mică avere în ziua apariției și a fost așteptat de milioane de oameni, până la iPhone SE care nu costă atât de mult și a fost lansat mai târziu, dar este la fel de atractiv, toate au făcut un număr de vânzări impresionante.

 

 

 

Așteptăm cu mare drag următoarele telefoane mobile de la Apple și cu siguranță viitoarele modele de iPhonevor la cel puțin la fel de interesante ca precedentele!

 

Laptop-urile surprind privirile datorită reducerilor uimitoare!

 

Laptopurile cumpărate de la eMAG sunt uneori o ștință fixă, dacă nu ai puține cunoștințe de informatică te poți trezi că ai cumpărat cu aceiași sumă un laptop de două ori mai slab de cât ai fi putut cumpăra.

 

Nu de fiecare dată bulina mare cu reducere e cheia unei achiziții reușite. Am văzut cu ochii mei cum cea mai bună ofertă din întregul site nu avea bulină cu reducere, anul trecut de Black Friday, tot la laptop-uri.

 

eofertă își propune să vă informeze cu privire la cele mai atractive oferte zilnice ale tuturor magazinelor de încredere și să vă asigure mereu cel mai mic preț. Această muncă este răsplătită pe partea financiară de magazine, iar dumneavoastră primiți informația gratuit, toată lumea mulțumită!

 

Apreciem faptul că ne susțineți și vă informați prin noi! Vă mulțumim!

P.S. În curând lansăm primul concurs! Fi pe fază!

Telefoane mobile și laptop-uri de la eMAG

Reducere 65%
9.4

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

9.0/10

Stocuri disponibile

8.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Telefoanele mobile Samsung și Apple, mai exact Samsung Galaxy S7 și iPhone 7 sunt disponibile cu 20% reducere
  • O gamă foarte largă de unde poți alege
  • O mulțime de telefoane mobile cu reducere până la 65%
  • Laptop-urile sunt o principală atracție
  • 24 de rate fără dobândă și adeverință

Dezavantaje

  • Pentru a putea cumpăra produsele în rate, dacă aveți un card de cumpărături este foarte simplu, doar introduceți datele cardului și tranzacția va funcționa, dacă nu aveți un card și doriți unul puteți face pe loc, sau puteți alege alte opțiuni de creditare. În momentul plasării produselor în coș aveți opțiunea de a plăti în rate de orice tip, foarte simplu, nimic complicat!

2 comentarii la „Telefoane mobile și laptop-uri la preț de Sărbătoare de la eMAG”

  1. Pingback: iPhone 5S – 150 de lei REDUCERE | eOferta.net

  2. Pingback: Huawei P10 | eOferta.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.