Telefoane resigilate eMAG

Telefoane Resigilate
Telefoane resigilate – Reduceri
21 aprilie 2017
Hoverboard
De unde să achziționezi un hoverboard?
29 aprilie 2017

Telefoane resigilate eMAG

Telefoane resigilate

Telefoane resigilate

Telefoane resigilate – o atracție din ce în ce mai mare pentru cumpărătorii eMAG! Acestea beneficiază de reduceri și de 50%.

 

Telefoanele mobile resigilate de la eMAG sunt o achiziție de succes datorită prețului deseori extrem de redus. Puteți cumpăra spre exemplu, în acest moment telefonul mobil Nokia 730 Lumia la mai puțin de jumătate din preț!

 

 

Nokia 730 Lumia resigilat

Nokia 730 Lumia resigilat

 

Cum este posibil acest lucru? eMAG a redus semnificativ prețul acestui telefon din cauza unor zgârieturi, spun ei accentuate. Ambalajul original a fost deschis și vine fără căști. Momentan nu mai este disponibil decât resigilat.

 

 

Nu mai este o noutate faptul că după data de 20 a fiecărei luni produsele resigilate beneficiază de extra reduceri. Spre exemplu, luna trecută mai multe frigidere și mașini de spălat au fost reduse cu înca 1-20 de procente din prețul deja redus. Astfel, uneori produsele ajung la jumătate din prețul din magazin, au aceiași garanție și defectele sunt minore.

 

 

 

 

Vezi ofertele - Telefoane resigilate

 

 

 

Ce telefoane resigilate recomandăm!?

 

Sony Xperia Z1 resigilat

Sony Xperia Z1 resigilat

 

 

Există sute de telefoane resigilate disponbile la eMAG. Unul dinre ele este Sony Xperia Z1. Acum cu o reducere de 31% din prețul produsului nou, acesta prezintă mici zgârieturi și ambalajul a fost deja deschis.

 

 

Dacă aceste aspecte nu vă deranjează, puteți achiziționa un super smartphone cu o cameră foto uimitoare de 20,7 Mpx, rezistent la filmări sub apă, 2 GB RAM și procesor Quad Core cu puțin peste 1.000 de Lei. Telefonul nu mai este disponibil numai resigilat.

 

 

 

Cele mai mari reduceri!

 

În acest moment peste 300 de modele de telefoane sunt disponibile resigilate. Începând de la cele mai performante precum Samsung Galaxy S7 sau Apple iPhone 7 și până la cele mai puțin performante, precum BLU Z3, care costă 89 de Lei.

 

Telefoane resigilate eMAG

Telefoane resigilate eMAG

 

 

Acestea sunt doar câteva din telefoanele resigilate disponibile la eMAG și desigur, rămâne la latitudinea dumneavoastră pentru ce model de telefon mobil veți opta.

 

 

Noi încurajăm achiziționarea de produse resigilate deoarece majoritatea review-urilor sunt pozitive, iar prețul este semnificativ mai mic decât a produsului nou.

 

 

 

Vezi ofertele - TOP Telefoane resigilate

 

 

Telefoane resigilate eMAG

10

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

10.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

 • De cele mai multe ori telefoanele resigilate sunt aproape noi. Urmele de folosință sunt nesemnificative, iar dacă nu sunteți mulțumit returul este gratuit.
 • Prețul este deseori redus cu 30-50%.
 • Garanția este la fel, 24 de luni pentru persoanele fizice și 12 luni pentru persoanele juridice.
 • Pot fi achiziționate și în rate.
Rares-Nicolae Lunca
Rares-Nicolae Lunca
La 7 ani am aflat că pot scrie poezie, a fost interesant și entuziasmant, cred că mi-am dorit atunci asta să pot face toată viața. Rămas orfan de tată la o vârstă fragedă, scrisul a devenit principala activitate și fără a-mi da seama a devenit o parte din mine. După mai puțin de 3 ani scrisul meu s-a împreunat cu muzica mea. Mulțumesc Lui Dumnezeu, căci scrisul este o cale de a câștiga bani în lumea aceasta. Dacă dorești să afli mai multe despre mine te invit pe RimeZic.ro

5 Comments

 1. […] Telefoanele mobile sau mașiniile de spălat, pot fi o achiziție reușită dacă le cumpărați resigilate. Prețul acestor produse poate fi redus și cu jumătate doar pentru că au fost expuse în showroom-ul eMAG sau au fost desigilate pentru poze. […]

 2. Pepper spune:

  To think, I was cofesund a minute ago.

 3. […] cum spuneam la începutul articolului, mai multe telefoane Samsung au în acest moment reduceri substanțiale. Peste 20 de telefoane sunt reduse în acest moment cu […]

 4. […] concureaza in aceasta perioada cu reducerile de la Altex. Telefoanele mobile si electrocasnicele mari sunt principalele produse incluse in acest val de reduceri. Aragazurile si […]

 5. […] s-a depășit pe sine cu reducerile de anul acesta de Black Friday! Cele mai dorite telefoane mobile, laptop-uri și tablete au reduceri nemaivăzute dar și stocurile par să fie uimitor de bine […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.