Termenii si conditii cereri cel mai mic pret

Ce trebuie sa stiti solicitati cel mai mic pret

 

eoferta.net este un site complet gratuit pentru dumneavoastra. Recomandarea de produse ne aduce un beneficiu din partea magazinelor partenere de fiecare data cand dumneavoastra plasati o comanda si o finalizati.

 

 

Optiunea de a beneficia de cel mai mic pret existent online va este oferita in mod gratuit. Aceasta va fi afisata la noi pe site la sectiunea “CERERI PENTRU CEL MAI MIC PRET”. Atunci cand dumneavoastra solicitati furnizarea celui mai mic pret existent online pentru un produs sau serviciu echipa noastra cauta mai intai in magazinele partenere, dar si in cele care nu sunt partenere directe eoferta.

 

 

eoferta.net NU va solicita nici unui client date personale, precum email, numar de telefon sau orice tip de date personale. Pentru orice sugestii sau reclamatii folositi formularul pentru cerere cel mai mic pret existent online, iar cererea dumneavoastra va fi solutionata cu un raspuns in rubrica aferenta cererii.

 

 

Incercam sa pastram o relatie de castig-castig cu utilizatorii nostrii. Nu mai gasim avantajos comunicarea prin date personale, ne este mult mai comod si dumneavoastra la fel ca solutionarea cererii sa o gasiti direct pe site.

 

 

Va multumim!

Echipa eoferta.