Termenii si conditii cereri cel mai mic pret

Ce trebuie sa stiti daca sunteti de acord sa ne comunicati numarul de telefon

 

eoferta.net este un site complet gratuit pentru dumneavoastra. Recomandarea de produse ne aduce un beneficiu din partea magazinelor partenere de fiecare data cand dumneavoastra plasati o comanda si o finalizati.

 

Optiunea de a beneficia de cel mai mic pret existent online va este oferita acum intr-un mod mai rapid si direct prin serviciul nostru SMS. Atunci cand dumneavoastra solicitati furnizarea celui mai mic pret existent online echipa noastra cauta mai intai in magazinele partenere, dar si in cele care nu sunt partenere directe eoferta.

 

Daca produsul dorit de dumneavoastra se gaseste la cel mai mic pret la unul din partenerii nostrii link-ul care il furnizam prin SMS este un link special creat pentru produsul dumneavoastra.

 

eoferta.net nu va furniza numarul dumneavoastra de telefon nimanui si isi rezerva dreptul de a va trimite odata cu furnizarea celui mai mic pret existent online maxim o oferta promotionala pe luna. In cazul in care doriti sa nu primiti mesaje promotionale ci doar mesajul cu cel mai mic pret existent online la produsul de care aveti nevoie puteti comunica in cererea formulata acest lucru.

 

Va multumim!