10 motive să alegi Vola când vrei Bilete de Avion

bilete avion vola

Cele mai ieftine bilete de avion

Vola.ro este cel mai mare portal de turism din România. Compania se ocupă de zboruri aeriene, asigurându-se că potențialii clienți vor ajunge în siguranță la destinație și vor avea o vacanță ideală. Dacă doriți să vă programați o vacanță de vis, atunci cu siguranță ați ajuns în locul potrivit. De la comandarea online a biletelor de avion, până la cazare, compania stă la dispoziția clientului informandu-l de toate ofertele disponibile și lucrurile necesare pe care va trebui să le cunoască.

Vola – Numărul 1 în România!

Vola

Bilete Avion Vola

Vola a împlinit în decursul acestui an 12 ani de activitate plini de zboruri reușite și oameni încântați de servicile prestate. Cifra de afaceri a companiei a crescut constant ajungând la peste 24 de milioane de euro și la fel și numărul de clienți, înregistrând un număr impresionant de 13,5 milioane de vizitatori pe site de la început și până în prezent. Toată povestea Vola a început de la o simplă discuție între un român și doi polonezi care au avut ideea de a ridica un site dedicat vânzării biletelor de avion pentru călătoriile bussiness, serviciul numindu-se Corporate Travel.

Pentru început compania a pornit de la numărul de doar 2 angajați și un program de lucru de 5 zile pe săptămână într-un sediu modest, dezvoltându-se de la an la an, în prezent ajungând un brand de top și un reper pentru o afacere de succes cu 56 de angajați, un sediu de 600m2, filiale în Polonia, Ucraina și Vietnam, iar site-ul putând fi accesat și în limba engleză fiind ajutorul multor iubitori de călătorii.

Serviciul Corporate Travel

Serviciul Corporate Travel este dedicat persoanelor care solicită călătoriile de tip bussiness. Pentru cererile de acest gen sunt oferite bilete de avion, asigurări de călătorie, rezervări pentru hoteluri din țara și din străinătate și închirieri de mașini.

De asemenea serviciul de contact stă la dispoziția clienților 24/7, compania beneficiand de un Call Center de ultimă generație.

 

Vezi ofertea - Corporate trave

 

Ofertele momentului pentru bilete de avion!

Regulat, Vola prezintă clienților prin intermediul site-ului un număr de trei destinații pentru care biletul de avion este la preț redus, acestea fiind în general capitale ale țărilor europene pentru care se înregistrează adesea un număr mare de comenzi, precum Londra, Roma, Paris, Madrid, etc.

Vezi ofertea - Biletele momentului

10. Calendar pentru călătorii

Pe site-ul Vola este pus la dispoziție un calendar pentru călătorii pentru a vedea prețurile în funcție de data în care vreți să călătoriți, astfel comandând un bilet pentru o călătorie ce va avea loc peste 3 sau 4 luni, prețul acestuia va fi mult redus față de cel din luna în care se va face comanda.

Vezi calendar

09. Alerte Tarif-Bilete Avion

Vola a dat startul serviciului prin email de tip alertă, acest lucru dând posibilitatea clienților de a informa compania cu detalii legate de locul în care doresc să călătorească, perioada, dar și bugetul disponibil, ei urmând a fi contactați prin email imediat ce va exista o ofertă adecvată preferințelor alese.

Vezi alerte tarife

08. Ghidul Orașelor

În momentul în care pe site-ul Vola este accesată o destinație, compania vine cu o serie de detalii legate de orașul respectiv precum istoria lui, perioada în care ar fi preferabil să îl vizitezi, prețul mediu al unei zile petrecute acolo și modul cel mai simplu de a ajunge repede la obiectivele turistice.

Vezi ghidul oraselor

07. Topul vacanțelor

Pe Vola îți sunt afișate o listă compusă din topurile orașelor cele mai vizitate, a țărilor și a companiilor aeriene pentru a oferi oportunitatea de a găsi un loc ideal pentru o vacanță clienților care nu au decis încă destinația excursiei.

Vezi Topul vacantelor

06. Premiile câștigate pe parcursul activității

În toți acești ani, Vola a acumulat un palmares impresionant primind Locul 1 din partea Deloitte Tehnology Fast50 pentru ”Compania cu cea mai mare creștere din Europa Centrală și de Est în ultimii 5 ani”, fiind nominalizată de Travelport ca ”Cea mai bună agenție de turism online din România” în perioada 2010-2013 și premiul ”Best online booking website” pentru cel mai bun site de rezervări hoteliere din România, la TopHotel Awards 2015.

05. Bilete Low-Cost

Pentru întreaga companie contează în primul rând mulțumirea clienților și încrederea cu care aceștia aleg Vola pentru fiecare călătorie datorită seriozității și beneficilor garantate. În acest mod s-a creeat și opțiunea pentru căutarea biletelor low cost direct din site prin care se pune la dispoziție o listă cu prețurile reduse pentru destinații.

Vezi bilete Low cost

04. Asigurări de călătorie

Într-o călătorie atât compania cât și clienții își doresc ca totul să fie bine și să rămână în urmă doar o excursie de neuitat plină de amintiri frumoase, însă este posibilitatea ca neprevăzutul să apară, iar asigurările de călătorie sunt cel mai util mod de a preveni asta.

Fie că îți întârzie bagajul sau compania aeriană omite unele lucruri, poți fi despăgubit, iar în cazul în care este vorba de spitalizare, fără asigurare clientul ar fi nevoit să plătească o sumă de bani în funcție de țara pe care o vizitează. O asigurare de călătorie este singura modalitate de a împiedica eventualele neplăceri și a fi despăgubit pentru fiecare deranj.

oferta inchirieri masini

03. City Break

City Break-ul este un pachet turistic pe care de cele mai multe ori clienții îl aleg pentru călătorii pe perioade scurte de timp, precum weekend-ul sau un scurt concediu și care includ cazarea și zborul dus-întors. Compania are prezentate cele mai bune oferte și tarife la City Break-uri din România.

Vezi City Break

02. Închirierea automobilelor

În cazul în care clienții doresc să călătorească cu mașină și nu cu avionul, Vola pune la dispoziția acestora rezervarea automobilelor în peste 6000 de locații de pe glob, ei având acces la cele mai mici tarife, beneficiand de cel mai profesional serviciu de la furnizorii de top.

oferta inchirieri masini

01. Cel mai mic tarif de pe tot internetul

În cazul în care dorești să faci o călătorie, Vola este principalul tău ajutor, având cele mai bune tarife și beneficii de pe tot internetul. Compania garantează asta, așa că în cazul în care vei găsi altundeva mai ieftin Vola îți plătește diferența plus 10 euro pentru deranj.

Echipa eoferta.net recomandă Vola pentru cel mai simplu și ieftin mod de a călători și de a îți face din vacanța ta, una de vis. Alege cu încredere serviciile oferite de Vola. Toate cele bune!

Vola.ro

Vola - Bilete Avion

15 Eur
10

Seriozitate

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Produse

10.0/10

Vacanțe

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

10.0/10

Beneficii

  • Cel mai mare site de vânzări online bilete de avion recunoscut internațional
  • Peste 1M de clienți mulțumiți
  • Oferte la cele mai mici prețuri existente online, dacă găsiți undeva mai ieftin Vola vă returnează diferența pentru a se scuza
  • Servicii începând de la low-cost, dar clientul este tratat la fel ca și cel de la clasa business
  • Suport telefonic 24/7

Dezavantaje

  • Nu găsim nici un motiv pentru a băga de vină acestei compani

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.