Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix

Xiaomi a revoluționat tehnologia telefoanelor mobile, iar cu modelul Mi Mix se clasează cu siguranță pe locul unu la cele mai tari telefoane necunoscute!

 

 

În România telefoanele mobile Xiaomi sunt din ce în ce mai accesibile. Magazinele mari online, precum QuickMobile sau eMAG au început să dispună de stocuri din ce în ce mai mari, iar modelele Xiaomi Mi Max și Redmi Note 3 încă sunt disponibile la un preț exemplar la unele dintre ele.

 

 

Vezi - Telefoane Xiaomi

 

 

Modelelul de telefon lansat de Xiaomi la finalul anului trecut, Xiaomi Mi Mix a ajuns și în România! Din ce putem citi în site-urile de specialitate, chinezii de la Xiaomi nu au dorit piața din Europa, la început, dar spe pare că cei de la eMAG au reușit să se strecoare și să comande primul stoc de telefoane Xiaomi Mi Mix.

 

 

Prețul telefonului este puțin piperat. Disponibil momentan numai echipat cu 256 GB memorie de stocare, varianta cu două procesoare, un Octa-Core și un GPU Adreno 530. Variante lite a acestui telefon cu siguranță vor fi lansate în viitorul apropiat, însă specificațiile modelului Mi Mix justifică prețul.

 

 

Vezi - Telefon Xiaomi Mi Mix

 

 

Mi Mix de la Xiaomi vine echipat cu cel mai râvnit tip de display din lume la momentul actual, mai mult decât FULL HD, cu o dimensiune de 6,4 inch, un LCD cu 16 milioane de culori cu o rezoluție de 1080×2040.

 

Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix

Alături de cele două procesoare, cei 6 GB memorie RAM ridică viteză de lucru, iar transferul pentru stocare sunt convins că este uimitor. 16 MP pentru camera principală cred că sunt suficienți, chinezii de la Xiaomi dezvoltă o tehnologie uimitoare a camerelor foto-video. Stilul wide a imaginii este redat și de cameră.

 

Acest telefon mobil are toate cele necesare să coste atât de mult. Componentele și performanțele asigurate îl plasează pe locul 1 în topul celor mai bine echipate telefoane disponibile în România.

Xiaomi Mi Mix

6.8

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

4.0/10

Stocuri disponibile

5.0/10

Varietatea ofertelor

10.0/10

Disponibilitatea ofertei

5.0/10

Beneficii

  • Xiaomi a lansat modelul Mi Mix în toamna anului trecut, dar abia acum a ajuns în România. Mi Mix a fost foarte așteptat în această parte a Europei.
  • Dotat cu două procesoare, 6 GB RAM, 256 GB memorie, rulează ca un calculator
  • Capacități uimitoare de redare a displayului și a camerei foto-video
  • Garanție 24 de luni pentru persoanele fizice

Dezavantaje

  • Preț destul de mare
  • Nu este disponibil în rate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.