Xiaomi redmi note 3

xiaomi_redmi_note_3

Xiaomi redmi note 3 la cel mai mic preț existent în România!

 

Xiaomi redmi note 3 este un telefon mobil din gama smartphone care vă asigură funcționarea optimă a tuturor aplicațiilor de care orice tânăr are nevoie. Acest telefon mobil Xiaomi poate costa jumătate din prețul unui smartphone de top comercializat în țara noastră, dar oferă o configurație superioară și costă mult mai puțin ca un iPhone 5S sau alte telefoane mobile cunoscute.

 

Este dotat cu un procesor Qualcomm, de mare viteză, modelul MSM8956 Snapdragon 650 și are o capacitate de stocare de 16 GB cu posibilitate de adaptare prin card de memorie de până la 200 GB.

 

xiaomi_redmi_note_3

xiaomi_redmi_note_3

 

Bataria lui Xiaomi redmi note 3, modelul pro oferă o autonomie de mai bine de 24 de ore de funcționare continuă și este dotată cu tehnologie de încărcare rapidă. Un telefon mobil note 3 marca Xiaomi este o achiziție reușită dacă marca ce este scrisă pe spatele telefonul nu vă deranjează că nu este Apple ori Samsung.

 

Display-ul telefonului este Full HD, acesta redă o rezoluție de 1080 x 1920 și alături de camera foto principală de 16 MP care vă asigură o calitate deosebită în păstrarea momentelor imortalizate pentru totdeauna. Senzorul de lumină este conceput astfel încât să ofere două tipuri de lumină, caldă și rece, pentru cele mai reușite poze în absolut orice condiții.

 

 

Redmi note 3 este în mod direct comparabil cu iPhone 6, dar componentele și rezistența telefonului la zgârieturi par superioare acestui telefon. Predecesorul să, Xiaomi redmi note 2 este un smartphone Dual SIM, cu un procesor Octa-Core Helio x10, 16GB memorie de stocare și 4G, dar acesta nu se mi găsește în stoc, niecăieri deocamdată. eMAG mai avem o șansă să-l readucă, vedeți dacă nu este disponibil cu un simplu click aici!

 

În schimb, modelul Xiaomi redmi 3s ce a fost lansat în vara anului trecut esti disponibil la un preț cu mult redus de la lansare încă pe QuickMobile.ro într-un număr limitat de bucăți.

 

Xiaomi redmi 3 pare un telefon bine pus la punct din toate punctele de vedere, hardware, sistemul de operare Android suportă majoritatea aplicațiilor, dar camera și bateria acestui telefon sunt puctele forte! Mai multe magazine comercializează în acest moment Xiaomi redmi note 3, dar prețul cel mai avantajos îl aflați numai pe www.eoferta.net

 

Pentru cel mai mic preț existent online în România vzitați site-ul nostru indiferent că doriți telefoane mobile cu reducere, sau cărți ori vacanțe.

Vă mulțumim!

Xiaomi redmi note 3

7

Aprecierea publicului român

10.0/10

Reduceri

10.0/10

Stocuri disponibile

5.0/10

Varietatea ofertelor

5.0/10

Disponibilitatea ofertei

5.0/10

Beneficii

  • Xiaomi redmi note 3 este un smartphone cu specificații de top, dar la un preț redus. Aici găsiți cel mai mic preț existent online pentru modelul Xiaomi redmi note 3 sau modelul Pro
  • Camera foto are 35 de funcții pentru înfrumusețare
  • Foarte subțire și cântărește puțin peste 160 g.
  • Tipul display-ului este IPS

2 comentarii la „Xiaomi redmi note 3”

  1. Pingback: Cel mai mic pret – Samsung Galaxy A5 | eOferta.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.